AK Parti Teskilati Bayramlasti

Kurban Bayrami dolayisiyla AK Parti Genel Merkezi’nde parti teskilatiyla bayramlasma programi düzenlendi.

Kurban Bayrami dolayisiyla AK Parti Genel Merkezi’nde parti teskilatiyla bayramlasma programi düzenlendi.

Programa AK Parti Ankara Milletvekilleri, AK Parti Genel Baskan Yardimcilari Ömer Ileri, Belgin Uygur ve partililer katildi.

Burada bir konusma yapan Ileri, sözlerine partililerin kurban bayramini kutladi. Ileri, önemli bir seçimin geride kaldigini ifade ederek sözlerini su sekilde sürdürdü:

"Malumunuz gerçekten önemli bir degisiklik sürecini, basarili bir sekilde geride biraktik. Cumhurbaskani liderligini bir 5 yil daha bu ülkeyi daha ileri noktalara getirmesi noktasinda devrede olmasini saglamis olduk. Bu süreçte özellikle Ankara teskilatimiz gerçekten çok ciddi bir çaba ortaya koydu. Girilmedik sokak, çalinmadik kapi birakmadiniz. Allah sizden razi olsun diyorum. Hakikaten bu süreçte yer alan bütün vatandaslarimiz sizlerin bu çabasina sahittir. Tabii artik Türkiye yüz yili yakalamis, bu pencereyi aralamis bir ülke olmanin huzurunu yasiyoruz. Insallah bu bayram da Türkiye Yüzyili’nin ayri bir müjdecisi oy istiyorum. Türkiye Yüzyili en iyi sonuçlarindan bizler Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in liderliginde birlik ve beraberlik içerisinde çalismaya devam edecegiz. Bütün olarak insallah yaptiracak diye düsünüyorum."
Kaynak: İHA