Trafik Ekiplerinin Yogun Bayram Mesaisi

DÜZCE – Kurban Bayrami sebebiyle Avrupa’dan Anadolu’ya geçiste en önemli karayolu güzergahi TEM Otoyolu Bolu Dagi geçisinde polis ekiplerinin yogun mesaisi görüntülendi. Polis kamerasina yansiyan görüntülerde, ekiplerin yaptigi denetimlerin yani sira otoyoldaki yogun trafikte kayda alindi.

Trafik Ekiplerinin Yogun Bayram Mesaisi
Kurban Bayrami’na günler kala 9 günlük bayram tatilinin de uzatilmasi Avrupa ile Anadolu arasindaki en önemli karayolu geçisi olan Bolu Dagi’nda trafigin yogunlasmasina sebep oldu. Yogun trafikte olumsuzluklarin yasanmamasi için Düzce Il Emniyet Müdürlügü Bölge Trafik Tescil ve Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri de harekete geçti. Bu çerçevede, güzergah boyunca önlemlerini artiran ekipler, Bolu Dagi Tüneli girisinde de yogun güvenlik önlemi aldi. Ekipler tünel girisinde araçlarin hizlarini düsürmesi, vatandaslarin kazasiz seyredebilmesi için denetim yapti. Hiz limitlerini asan, tünele hizli giren sürücüleri de uyardi.

Bölge trafik ekiplerinin yogun mesaisi ise polis kamerasinca kaydedildi. Ekiplerin trafigin yogun oldugu Ankara istikametine yaptigi denetimde alinan önlemler ve trafik yogunlugu görüntülendi.
Kaynak: İHA