Talas'tan Elbistan'a Bayram Hediyesi

Talas Belediye Baskani Mustafa Yalçin, Talas Belediyesi’nin Elbistan’da insa ettigi Talas Kent Yasam Alani’ndaki depremzedelere bayram hediyesi gönderdi. Bisiklet, forma, futbol topu ve çikolatan olusan hediyeyi alan Talas Kent sakinleri Baskan Yalçin’a tesekkür etti.

Talas'tan Elbistan'a Bayram Hediyesi
Kurban Bayrami’nda da depremzedeleri unutmayan Baskan Yalçin, Kahramanmaras’in Elbistan Ilçesi’ndeki depremzede çocuklarin, bayram öncesi yüzünü güldürdü. Oradaki çocuklara bisiklet, forma ve futbol topu hediye eden Baskan Yalçin, ailelere de çikolata göndererek bayramlarini tebrik etti.

-Baskan Yalçin bizleri çok mutlu etti

Hediyelerden ötürü mutlu olduklarini ve Baskan Yalçin’in bir kez daha yüzlerini güldürdügünü ifade eden depremzedeler Baskan Mustafa Yalçin’a tesekkürlerini iletti.

Duydugu memnuniyeti dile getiren Talas Kent sakini Halil Ibrahim Kiral, hediyelerin basta çocuklar olmak üzere kendilerini mutlu ettigini ve yüzlerini güldürdügünü ifade ederek Baskan Yalçin’a tesekkürlerini iletti.

Daha sonra düsüncelerini ifade eden Talas Kent sakini Aysel Çaglar, Baskan Yalçin’in depremin hemen akabinde kendilerine baslarini sokacak bir ev insa ettigine ve sürekli kent sakinleriyle ilgilendigine deginerek hediyelerinde özellikle çocuklari çok mutlu ettigini belirterek tesekkür etti.

Çocuklardan Baskan Yalçin’a: “Tesekkürler Baskan Amca!”

Mutluluklari gözlerinden okunan çocuklarda hediyelerden duyduklari memnuniyeti “Tesekkürler Baskan Amca” diyerek ifade etti.

Bisiklet, forma ve futbol toplarini alan çocuklar Baskan Yalçin’i çok sevdiklerini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA