Baskent Millet Bahçesi'nde 'Manej' Açildi

Altindag, ata sporu biniciligin de merkezi oldu. Baskent Millet Bahçesi içinde hizmete açilan "Manej" ziyaretçilerin büyük begenisini topladi.

Baskent Millet Bahçesi'nde 'Manej' Açildi
Baskent Millet Bahçesi eglencenin adresi olmaya devam ediyor. Birbirinden keyifli etkinlik alanlarinin ve ücretsiz çocuk kulübünün yer aldigi Baskent Millet Bahçesi’nde, bir de manej açildi. Her yastan Ankaralinin binicilik keyfi yasayabilecegi manej, alana renk katti. Altindag Belediye Baskani Asim Balci, tüm Ankaralilari manejde keyifli anlar yasamaya davet etti.

Uzman egitmenler esliginde binis keyfi

Baskent Millet Bahçesi’nin her geçen gün cazibesi artan çok özel bir mekan oldugunu söyleyen Baskan Asim Balci, “Vatandaslarimizi atlarla tanistirmak, çocuklarimiza atlari sevdirmek, hem spor hem de hobi olarak atlarla yakindan ilgilenilmesini saglamak için bu maneji hizmete açtik. Her yastan vatandasimiz uzman egitmenler esliginde burada binis deneyimi yasayabilir. At binmek çok faydali bir spor olmasinin yani sira, tarihimiz açisindan da önemli bir gelenek. Ata binmek bizim ata sporumuz. Atlarla tarihimiz kadar eski olan birlikteligimizi, kültürümüzü burada da sürdürmek istiyoruz” dedi.

Baskan Balci “Insani fiziken ve ruhen tedavi eden bu spor ile bütün Ankaralilarin tanismasini diliyoruz. Bu nedenle her yastan vatandaslarimizi buraya davet ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA