Baskan Çolakbayrakdar'dan Bayram Müjdesi

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in en büyük Kentsel Dönüsüm Projeleri’nden biri olan Yunusemre 2. Etabin konutlarinin anahtar tesliminde geri sayim basladi. Konutlarin son halini kontrol eden ve bayram öncesi müjdeler veren Baskan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüsüm çalismalarinin kararlilikla hizli bir sekilde devam ettigini belirterek, bayramdan sonra kura çekimiyle konutlarin teslim edileceginin müjdesini verdi.

Baskan Çolakbayrakdar'dan Bayram Müjdesi
Yunusemre Mahallesi’ndeki kentsel dönüsüm alanina giderek, tamamlanan konutlarin son kontrollerini gerçeklestiren Baskan Çolakbayrakdar, Büyük ve Güçlü Türkiye için ellerindeki imkanlari en iyisini ortaya koyduklarini söyledi.



Kocasinan Belediyesi olarak kentsel dönüsüm çalismalarinin kararlilikla hizli bir sekilde devam ettigini ifade eden Baskan Çolakbayrakdar; “Yunusemre Mahallesi’nde yaklasik iki yil önce temelini atmis oldugumuz yeni etabin sonuna geldik. Sükür Allah’a evlerin insaati bitti. Bayramdan sonra hemen kura çekimini yapip, bu etapta daire bekleyen hemsehrilerimizin de evlerine kavusturmus olacagiz. Bayram öncesi bu müjdeyi buradan veriyorum. Bütün kentsel dönüsüm alanlarimizda ayni kararlilikla çalismalarimizi devam ettiriyoruz. Yunusemre, Ahievran, Ugurevler, Seyrani, Yenidogan ve Ziyagökalp gibi kentsel dönüsüm alanlarimizin her birinde yogun gayret gösteriyoruz. Daha önemlisi kentsel dönüsüm ihtiyaci olan her bir bölgede yeni dönüsüm çalismalarimizla hemsehrilerimizin daha huzurlu, daha konforlu ve daha güvenli yapilar içerisinde yasam imkâni sunabilmek için durmadan çalisiyoruz. Insallah bundan sonra yeni etaplar ve yeni bölgelerin ve yeni kentsel dönüsüm alanlarinin çalismalariyla birlikte Kocasinan’imiza ve Kayseri’mize yakisir bir sehir kurma noktasinda çalismalarimiza araliksiz devam ettirecegiz” diye konustu.

Daha modern, daha kaliteli ve daha yasanabilir sehir için projeler hayata geçirdiklerini belirten Baskan Çolakbayrakdar; “Kocasinan’da kentsel dönüsüm projesi tamamlandiginda yesil alanlari, oyun parklari ve sosyal çevresi ile Kayseri’nin yeni yüzü olacak” dedi.

Kaynak: İHA