Ulastirma Bakani Uraloglu'dan Baskan Özcan'a Ziyaret

Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu, Nazilli’de esnaf ziyaretlerinin ardindan Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ve muhtarlarla bir araya geldi.

Ulastirma Bakani Uraloglu'dan Baskan Özcan'a Ziyaret


Yeni kabineden Nazilli’yi ilk ziyaret eden Ulastirma ve Altyapi Bakani Abdulkadir Uraloglu oldu. Ilk olarak Uzun Çarsi’da esnaflari ziyaret eden Uraloglu, akabinde Belediye Hizmet Binasi’nda Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan ve muhtarlarla bir araya geldi. Ilçede yapilan çalismalar ve hazirlanan projelerle ilgili sunum yapan Baskan Özcan, özellikle Aydin-Denizli Otoyolu güzergahinda yer alan mahallelerin talepleri ile ilgili detaylari paylasti. Beydag-Ödemis yolunun programa alindigini dile getiren Bakan Uraloglu, Nazilli’nin yol ve altyapi sorununu dikkate alacaklarini ifade etti.



Aydin-Denizli Otoyolu’nun 93 kilometrelik kesiminin 29 Ekim 2023 tarihinde hizmete açilacagini söyleyen Bakan Uraloglu, projenin tamamini ise 2024 yili içerisinde hizmete sunulacagini kaydetti.

Nazilli’ye göstermis oldugu teveccühlerinden dolayi Bakan Uraloglu’na tesekkür eden Baskan Özcan; “Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in 28 Mayis seçimlerinin ardindan açikladigi yeni kabineden Nazilli’mizi ilk ziyaret eden Ulastirma ve Altyapi Bakanimiz Sayin Abdulkadir Uraloglu’na teveccühlerinden dolayi çok tesekkür ediyoruz. Sayin Bakanimiza çalismalarimizi ve projelerimizi sunduk. Insallah Türkiye Yüzyili Nazilli Yüzyili idealimizi hep birlikte gerçeklestirecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA