Marmaris'e Bir Günde 17 Bin Araç Giris Yapti

Kurban Bayrami tatili öncesi Mugla’nin Marmaris ilçesine 1 günde 17 bin araç giris yaparken, ilçenin girislerinde görevli jandarma ve polis ekipleri güvenlik kontrollerini arttirdi.

Marmaris'e Bir Günde 17 Bin Araç Giris Yapti


Okullarin kapanmasi ve Kurban Bayrami tatilinin ayni zamana denk gelmesi Marmaris’e tatilcilerin taleplerini arttirdi. Marmaris ve Datça ilçelerinin karayolu ile tek giris noktasi olan Çetibeli Jandarma Karakol Komutanligi ekipleri ve Marmaris ilçe girisi Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli trafik ve çevik kuvvet polisleri ilçeye giris yapan araçlari, sürücülerin belgelerini ve içerisindeki süpheli sahislari teker teker kontrol etti. Marmaris’e bir günde 17 bin aracin giris yaptigi tespit edilirken, ilçe çikisinda ise ayni gün içerisinde 9 bin aracin da Marmaris’ten ayrildigi belirtildi.

Marmaris’e gelen yerli ve yabanci turistlerle birlikte 300 bine yaklasan nüfusun Kurban Bayrami’nda 1 milyona yaklasacagi ön görülüyor. Ilçe genelinde emniyet ve jandarma ekipleri güvenlik önlemlerini arttirarak, tatil için Marmaris’e gelenlerin güvenli ve huzurlu bir sekilde bayramlarini geçirmeleri için teyakkuz haline geçti.
Kaynak: İHA