Denizli OSB Ailesi Bayramlasti

Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlügü personeli, düzenlenen kurum içi bayramlasma töreninde bir araya geldi.

Denizli OSB Ailesi Bayramlasti


Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü konferans salonunda yapilan geleneksel bayramlasma töreni, Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskani M. Abdülkadir Uslu, Denizli OSB Bölge Müdürü Ahmet Tas, birim amirleri ve Denizli OSM Bölge Müdürlügü personelinin katilimiyla gerçeklestirildi.



Böyle bir bayramlasma gelenegini devam ettirmekten ve tüm Denizli OSB personeliyle bu bayramlasma vesilesiyle tekrar bir araya gelmekten mutluluk duydugunu ifade eden ve tüm çalisanlarin bayramini kutlayan M. Abdülkadir Uslu, “Denizli OSB isin, liyakatin, birlikteligin, sorumlulugun ve kardesligin merkezi olmustur. Bugün de burada bir bayram öncesi siz degerli kardeslerimizle bir aradayiz. Bayramin birlik ve beraberlik ile dayanismayi artirmasini temenni ediyor, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.” dedi.



Bayramlarin önemine dikkat çeken Bölge Müdürü Ahmet Tas ise “Bayramlar, kardesligin dostlugun helallesme ve sevincin yasandigi istisnai günlerdir. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Gelecek bayramlarda da tekrar bulusmak dilegiyle Kurban Bayrami’nin saglik, mutluluk ve huzur getirmesini dilerim” diye konustu.



Denizli OSB Yönetim Kurulu Baskani M. Abdülkadir Uslu ve DOSB Bölge Müdürü Ahmet Tas, törene katilan tüm OSB personeli ile tek tek bayramlasarak, iyi dileklerde bulundu.
Kaynak: İHA