Yüregir'de Camilerde Bayram Temizligi

Adana Yüregir Belediyesi temizlik ekipleri periyodik olarak yaptigi ibadethane temizligini, yaklasan Kurban Bayrami öncesinde yogunlastirdi.

Yüregir'de Camilerde Bayram Temizligi
Ilçedeki ibadethanelerde yil boyunca rutin temizlik çalismalari yürüten Yüregir Belediyesi, Kurban Bayrami öncesi temizlik çalismalarini hizlandirdi. Vatandaslarin daha temiz ve saglikli ortamlarda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalismalar çerçevesinde, her gün farkli ibadethanelerin bastan asagi temizlendigi ifade edildi. Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde basladigi ve aksam saatlerine kadar süren temizlik çalismalariyla ibadethanelerde bayram hazirliginin yogun bir sekilde sürdügü kaydedildi.

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Yüregir Belediyesi olarak düzenli bir sekilde ibadethanelerin temizligini yaptiklarini, gerek görüldügünde camilerin bakim ve onarimlarini da gerçeklestirdiklerini söyledi.



Yüregir’de ibadethanelerin sadece özel günler için degil, yil boyunca temizlendigini belirten Baskan Kocaispir, “Vatandaslarimizin ibadetlerini huzur içerisinde yapmalari için bütün ibadethanelerimizi düzenli olarak temizliyoruz. Ekiplerimiz bayram öncesi çalismalarini yogunlastirdi. Her gün farkli bir mahallemizdeyiz. Hemsehrilerimizin huzuru için askla, gayretle çalisan tüm mesai arkadaslarimi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA