Baskan Büyükkiliç, 16 Firmayi Tebrik Etti

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Türkiye Ihracatçilar Meclisi (TIM) tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen ilk 1000 ihracatçi listesine girmeyi basaran 16 Kayseri firmasini tebrik etti.

Baskan Büyükkiliç, 16 Firmayi Tebrik Etti


Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada, ticaretin, endüstrinin ve sanayinin merkezi Kayseri’nin ihracatini arttiran tüm firmalara tesekkür etti. Ticaretin üssü Kayseri’nin sanayinin ve endüstrinin adeta üssü olma yolunda emin adimlarla ilerledigine vurgu yapan Baskan Büyükiliç, “Büyüksehir Belediyesi olarak degerli is insanlarimiza ve sanayicilerimize her konuda yardimci olmaya devam edecegiz. Türkiye Ihracatçilar Meclisi tarafindan her yil geleneksel olarak düzenlenen ilk 1000 ihracatçi listesine girmeyi basaran 16 Kayseri firmamiz her zaman oldugu gibi gögsümüzü kabartti” diye konustu.

Büyükkiliç, sanayi ve ticaret alaninda Kayseri’nin, Türkiye Yüzyili’nda köklü geçmisinden aldigi güçle çalismalarini sürdürdügüne isaret ederek, “Kayseri’mizi her yönüyle daha iyi noktalara tasimak için üreten is insanlarimizi ve firmalarimizi yürekten tebrik ederim” dedi.

Kaynak: İHA