Atakum'da Saglik Söylesileri

Atakum Belediyesi Özgecan Kadin Danisma Merkezi ile Büyük Anadolu Hastaneleri is birligiyle, “Biraz da Saglik Konusalim” söylesi dizisi alaninda uzman isimlerin katilacagi yedi haftalik programin ilki gerçeklestirildi.

Atakum'da Saglik Söylesileri
Atakum Belediyesi tarafindan sosyal, psikolojik ve hukuksal alanlarda kadinlara destek olmak amaciyla hizmete açilan Özgecan Kadin Danisma Merkezi’nde kentte yasayan kadinlarin hayatlarina dokunmaya devam ediyor. Merkez bu kez, Büyük Anadolu Hastaneleri is birligiyle “Biraz da Saglik Konusalim” basligi altinda yedi hafta boyunca farkli bir hekim ve konuyla kadinlara destek saglamak için takvim olusturdu. Kadinlarin ilgi gösterdigi söylesi dizisinin ilkinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmani Doç. Dr. Murat Erdogan, “Durus Bozuklugu ve Beden Dili” basligiyla önemli bilgiler verdi.

Saglik sorunlarinin masaya yatirilacagi söylesi dizisi 05 Temmuz’da “Kadin Hastaliklari ve Dogumla Ilgili Soru Cevap”, 12 Temmuz’da Dyt. Elif Serenay Sagiroglu “Saglikli Beslenme ve Tüyolari”, 19 Temmuz’da Nöroloji Uzm. Dr. Esin Baltaci “Nörolojik Agri Tedavileri”, 26 Temmuz’da Gögüs Hastaliklari Uzm. Prof. Dr. Servet Kayhan “Astim ve Alerjisi”, 02 Agustos’ta Plastik ve Estetik Cerrahi Uzm. Opr. Dr. Nuray Öztürk “Bazi Estetik Ameliyatlarda ve Uygulamalarda Dogru Bilinen Yanlislar”, 09 Agustos’ta Uzm. Psikolog Sena Özkan Kurt kadinlarla bir araya gelecek.

Söylesiler, her çarsamba günü Özgecan Kadin Danisma Merkezi binasinda yapilacak.
Kaynak: İHA