Antalya Düsünce Platformu'ndan Ukrayna Hamlesi

Antalya Düsünce Platformu üyeleri Ukrayna konsoloslugu ile gelistirdigi proje çerçevesinde Ukrayna’nin en önemli is insani derneklerinden birinin temsilcileri ile bir araya geldi.

Antalya Düsünce Platformu'ndan Ukrayna Hamlesi
Ukrayna-Rusya savasi sonrasi çesitli ülkelerde ticari faaliyet imkanlari arayan, özellikle Türkiye’de yatirim yapmayi hedefleyen Ukrayna’nin önde gelen is insanlari, Antalya Düsünce Platformu ile isbirligi içerisine girdiler.

Basina kapali gerçeklestirilen toplantida her iki ülke temsilcisi is insanlari faaliyet gösterdikleri alanlarda yatirim imkanlarini degerlendirdiler. Reklamciliktan, uluslararasi lojistige bir çok alanda karsilikli mutabakata varan is insanlari Türkiye - Ukrayna arasindaki ticaret hacminin artmasi için projeleri olusturmaya basladi.

Antalya Düsünce Platformu baskani Halil Güvenbas “Ukrayna konsolosluguna bize gösterdigi güven ve imkanlar için tesekkür ediyorum. Antalyali is insani üyelerimiz ile Ukrayna’nin öncü is insanlari arasinda çok verimli görüsmelere tanik olduk. Hem ülkemizin menfaatleri hem de Ukraynali dostlarimizin zor günlerinde yanlarinda olmak noktasinda bu çalismalari oldukça anlamli buluyorum” dedi.

Antalya Düsünce Platformu’nun Ukraynali is insanlari ile gerçeklesen toplantilari yurt geneline yaymasi, ticaret hacminin artmasi için yeni çalismalar yapmasi bekleniyor.
Kaynak: İHA