Yüregir'de Bas Döndüren Eglence Ters Ev

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in Adana’ya kazandirdigi ters ev, yaz tatili boyunca çocuklari bekliyor.

Yüregir'de Bas Döndüren Eglence Ters Ev
Yüregir Belediyesi’nin Millet Bahçesi içerisinde hizmete sundugu ters ev, fotograf tutkunlari basta olmak üzere özellikle çocuklarin ve gençlerin ilgisini çekiyor. Ters evin iç mimarisini merak edenler, evi görmeye geliyor. Bugüne kadar yaklasik 110 bin ziyaretçi agirlayan ters ev, okullarin yaz tatiline girmesi ile birlikte çocuklarla dolup tasmaya basladi.

Mimari açidan marjinal olarak adlandirilan ters ev, egimli açisi nedeni ile daha evin girisinde bas dönmesi hissi yasatiyor. Ters evi ziyaret edenler tavan ve çatinin yerde, yerde olmasi gerekenlerin ise tavanda olmasi ile eglenceli fotograflar çekiyor. Ters ev, haftanin 7 günü 08.00 -17.00 saatleri arasinda gezilebiliyor.

Yaz tatili boyunca çocuklari ve gençleri aileleri ile birlikte ters evi gezmeye davet eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Özellikle çocuklarimiz, gençlerimiz ve fotograf tutkunlari basta olmak üzere 7’den 70’e her yastan insanimizin yogun ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Ziyaretçilerimiz ters evde unutamayacaklari bir deneyim yasiyor. Çektirdikleri fotograflari 180 derece çevirdiklerinde esyalar olmasi gereken yerde görünürken, kendileri ise tavanda asiliymis gibi oluyor. Bu eglenceli deneyimi yasamak üzere yaz tatilinde tüm çocuklarimizi ters evimizi gezmeye bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA