Yigitler Minderde Hünerlerini Sergiledi

Tokat’in Sulusaray ilçesinde düzenlenen Sulusaray Sebastapolis U15 Serbest Güres Turnuvasi’nda 73 güresçi mücadele etti.

Yigitler Minderde Hünerlerini Sergiledi
Tokat Gençlik ve Spor Müdürlügü organizesinde düzenlenen Sulusaray Sebastapolis U15 Serbest Güres Turnuvasi Sulusaray’da gerçeklestirildi.

Sulusaray Kapali Spor Salonu’nda yapilan turnuvaya Almus, Çevreli, Çikrik, Cilgörü, Niksar, Pazar, Resadiye, Sulusaray, Tokat, Turhal ve Zile Güres Spor Kulüpleri’nden toplam 73 güresci katildi.



"Insana yatirim yapmak gelecege yatirim yapmaktir"

Turnuvanin açilisinda konusan Sulusaray Ilçe Kaymakami Oguzhan Öztürk, sporculara tesekkür ettigini belirterek, "Turnuvaya tesvik ederek bizleri gururlandiran Dünya ve Avrupa sampiyonu antrenörlerimiz, spor yöneticilerimiz, gelecegin yildiz sporcularina tesekkür ediyorum. Spor hosgörü kardeslik, belli kurallar çerçevesinde hareket ederek belirlenen hedeflere ulasma ve bunlarin yaninda saglikli bir vücuda kavusmaktir. Insana yatirim yapmak gelecege yatirim yapmaktir. Bu düsünceyle bütün ülkeler gençlere hem spor hem de sosyal anlamda yatirimlar yapmaktadir. Biz de ülke olarak zengin genç nüfusa sahip bir ülkeyiz. Çünkü gençlerimizin bu ülkeyi uluslararasi alanda birçok bransta hak ettigi yere getirecegine inaniyoruz. Onun için gençlerimizin hem iyi egitim almalarini istiyor, hem de sportif faaliyetlerde basarili olmalarini arzuluyorum. Bu vesile ile Sulusaray ilçemizde düzenlenen bu turnuvada genç yetenekleri gelecege hazirlamayi ve sizlerde olan güres sevgisini artirmayi hedefliyoruz. Düzenlemis oldugumuz serbest güres turnuvasina katilan tüm sporcu ve antrenörlere basarilar diler emegi geçen herkese tesekkür ederim" seklinde konustu.

Kaynak: İHA