Ürdün Heyeti GIBTÜ'ye Hayran Kaldi

Gaziantep Islam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Orta Dogu ile uluslararasi alandaki baglantilarini güçlendirmek için çalismalarina hiz verdi. Erasmus çerçevesinde Gaziantep’te bulunan Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesi heyeti GIBTÜ’yü ziyaret ederek is birligine yönelik görüsmeler gerçeklestirdi.

Ürdün Heyeti GIBTÜ'ye Hayran Kaldi
GIBTÜ Rektörü Prof. Dr. Sehmus Demir, “GIBTÜ olarak uluslararasi anlamda is birligiyle üniversitemize çok sayida nitelikli uluslararasi ögrenci çekebilmek ve bu yönde çalismalar yapmak öncelikli hedefimizdir.” dedi.

Is birliginin gelistirilmesi hedefi belirlendi

Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden gelen heyet Gaziantep Islam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sehmus Demir’i makaminda ziyaret etti. Karsilikli olarak üniversitelerin tanitilmasi ile baslayan ziyarette iki üniversite arasindaki bilimsel çalismalarin arttirilmasi ve is birliginin gelistirilmesi hedefi ortaya konuldu. Ayrica akademisyen ve ögrenci degisimi konulari da ele alindi.

Saglik bilimleri fakültesi gezildi

GIBTÜ’nün Orta Dogu ile uluslararasi alandaki baglantilarini güçlendirmek amaciyla lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki ögrenci ve ögretim elemani degisimleri, Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesinden gelen heyetle istisare edildi ve is birligine yönelik adimlari atildi. Görüsmede Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Uluslararasi Ofis sorumlulari ve ögretim üyeleri Iagia Saqer, Dr. Khoioud, Dr. Bartouq Frim, Saglik Bilimleri Fakültesine ziyarette bulunarak ögretim üyeleriyle bir araya geldiler.

GIBTÜ Uluslararasi Iliskiler ve Erasmus Kurum Koordinatörü Ögr. Gör. Kübra Aksoy Çinar, GIBTÜ Rektörlük makaminda gerçeklesen ziyaret sonrasinda Ürdün Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Erasmus ekibiyle görüsmeler sagladi.
Kaynak: İHA