Sube Müdürleri Toplantisi Gerçeklestirildi

Bilecik Il Tarim ve Orman Müdürü Necmettin Yoldas baskanliginda Sube Müdürleri Toplantisi gerçeklestirildi.

Sube Müdürleri Toplantisi Gerçeklestirildi
Toplantida, 2023 yilinda il ve ilçelerde devam eden projeler ve tamamlanan projelerin degerlendirmesi yapildi. Tarim sektörünün öneminin yani sira kentin tarimsal yapisi ve potansiyeli göz önünde bulundurularak yeni projeler ve çalismalar üzerine fikir alisverisinde bulunuldu.

Toplantida, Il Tarim ve Orman Müdürlügü bünyesinde yürütülen projelerin ilerleme durumu ele alindi. Tamamlanan projelerin sonuçlari degerlendirildi ve basarili sonuçlar elde edilen projelerden örnekler paylasildi. Ayni zamanda, devam eden projelerin ilerlemesi ve süreçlerinin takibi üzerinde duruldu.

Bilecik’in tarimsal yapisi ve potansiyeli, tarim sektörüne yönelik yapilacak yeni projelerin belirlenmesinde önemli bir kriter olarak ele alindi. Tarim ve orman alaninda daha verimli, sürdürülebilir ve yenilikçi çalismalar yapilmasi için fikir alisverisinde bulunuldu. Bu istikâmette, tarimsal üretimde verimliligi artiracak, çiftçilerin gelir düzeyini yükseltecek ve tarim sektörünün gelisimini destekleyecek projeler üzerinde çalismalar yapilmasi kararlastirildi.
Kaynak: İHA