Marmarisliler Güne Yogayla Basladi

2014 yilindan bu yana 21 Haziran’da kutlanan ’Dünya Yoga Günü’ çerçevesinde Marmaris’in birçok noktasinda yoga meraklilari yoga yapti.

Marmarisliler Güne Yogayla Basladi


21 Haziran Dünya Yoga Günü Marmaris Belediyesi tarafindan Marmaris Wellness is birligiyle organize edilen yoga etkinligiyle kutlandi. Yogaya dair farkindaligin artmasi amaciyla kutlanan gün çerçevesinde sabah saat 07.00’da ilk olarak Marmaris Halk Plajinda bir araya gelen yoga severler günesi selamladi. Etkinlikler ardindan Burunucu, Türkmenistan Parki, yoga stüdyolari ve onlineda devam etti.

Türkmenis’tan parkinda gerçeklestirilen sandalye yogasina genellikle masa basinda çalisan Belediye personeli de katilim sagladi. Etkinlik hakkinda açiklama yapan Yoga Egitmeni Sercan Cihan, “Dünya yoga günü yogayi tanitmak için çok güzel bir firsat. Bugün de yogaya alternatif özellikle masa basi çalisanlar için omurgalarini esnetebilecekleri sandalye yogasi yaptik. Etkinliklerimize sagladiklari destek için belediyemize tesekkür ederiz” seklinde konustu.



Yoga Egitmeni Inna Öksüz de yoganin insanin kendisini mutlu hissetmesinin en güzel yollarindan biri oldugunu ifade etti.

Kaynak: İHA