Karaduvar Sahili Temizlendi

İçel’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, her gün yüzlerce insanin piknik yapmak, sicak havada denize girip yüzmek veya balik avlamak için ugradigi Karaduvar sahilinde is makineleri destegiyle temizlik çalismasi gerçeklestirdi.

Karaduvar Sahili Temizlendi
Akdeniz Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü, halkin temiz ve saglikli bir çevrede yasam hakkini korumak ve sürdürmek amaciyla hizmetlerine araliksiz devam ediyor. Nesli tüm dünyada koruma altinda olan deniz kaplumbagalarinin yumurta biraktigi Kazanli Mahallesi sahilini birkaç gün önce temizleyen belediye ekipleri, bu kez ilçeye bagli, balikçilik ve tarimsal üretimle bilinen Karaduvar Mahallesi’nin yüzlerce metre uzunlugundaki sahilini her türlü çöp ve tarimsal atiklardan temizledi.

Ilk olarak sahili gezerek kontrol eden ekipler, ardindan kepçeler yardimiyla sahil boyunca topladiklari tonlarca çöp ve dalgalar sonucu denizden gelen çesitli atiklari kamyonlara yükleyip bölgeden çikardi.

Ekiplerin çalismasina tanik olan mahalle sakinleri ile balik avlamak veya yüzmek amaciyla sahile gelen vatandaslar memnuniyetlerini dile getirip tesekkür etti.
Kaynak: İHA