Kafe Senin, Hizmete Girdi

Balikesir’in Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan’in önemli projelerinden olan Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde isletmeciligini belediyenin yaptigi “Kafe Senin” hizmete girdi.

Kafe Senin, Hizmete Girdi
Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan’in önemli projelerinden olan Atatürk Gençlik Merkezi geçtigimiz yil hizmete açilmisti. Atatürk Gençlik Merkezi bünyesinde isletmeciligini Edremit Belediyesi’nin yaptigi modern, sik tasarimi ve genis ürün yelpazesi ve uygun fiyatlari ile hizmet verecek olan Kafe Senin düzenlenen törenle hizmete girdi.

Inönü Caddesi üzerinde Halkbank karsisinda ki Kafe Senin’in açilis törenine Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, Edremit Ticaret Odasi Meclis Baskani Bayram Kayahan, CHP Edremit Ilçe Baskani Deniz Onur Özcan, Saadet Partisi Edremit Ilçe Baskani Ahmet Pinar, belediye baskan yardimcilari, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kurulusu temsilcileri ve vatandaslar katildi.

Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, Kent merkezimizde hayata geçirdikleri, Sabahattin Ali Ani Evi, Atatürk Gençlik Merkezi ve Anit Çesme’den sonra modern, sik tasarimi ve genis ürün yelpazesiyle hizmet verecek olan “Kafe Senin”i hizmete açmalarinin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Kent merkezimizi canlandirmak ve cazibe merkezi haline getirmek için projelerimizi hizla hayata geçirmeye devam edecegiz” dedi.

Baskan Arslan yaptigi konusmada, “Bugün bizim için mutlu bir gün. Bu gençlik merkezi idealimizi gerçeklestirirken, bu köseyi özellikle açik birakmistik. Gençlerimizin özellikle çok ragbet ettigi bu tür kafelere bir yenisini kazandirmak istedik. Projelerimizi bir bir hayata geçirmenin hakli gururunu yasiyoruz. Edremit’in kent kimligi kazanmasinda, kent kültürünün gelismesinde, marka sehir olmasinda adim adim ilerliyoruz. Meslek odalarimizla, muhtarlarimizla, sivil toplum örgütlerimizle, siyasi partilerimizle, Edremit’i hep birlikte çok daha ileriye tasimak en büyük sorumlulugumuz. Bu heyecani herkeste görüyoruz. Bütün arkadaslar Edremit için burada. Kafe Senin isletmesinde Sayin Baskan Yardimcim Ahmet Elman basta olmak üzere, Isletme Istirakler Müdürümüz Müserref Usakli; Belediye personelimize, emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum. ‘Senin’ dememizin kasti o! Bu sirketin degil, senin! Senin Belediyen, senin Kafen. Hayirli ugurlu olsun’’ ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA