Izmir'de 'Dublör Müsteri' Devri

Turizmin gözde ilçesi Çesme’de bulunan bir kafe, sosyal medya sayfasindan verdigi is ilani ile dikkatleri üzerine çekti. Isletme tarafindan paylasilan, “Çesme Marina’da bulunan kafemize aksam saat 7 ile 10 arasinda dublör müsteri kadin-erkek ihtiyacimiz vardir. 200 TL+1 içerek verilecektir. Ilgilenenlerin postu begenmesi rica olunur" yazili is ilani gündem oldu.

Izmir'de 'Dublör Müsteri' Devri


Izmir’in Çesme ilçesinde Çesme Marina’da bulunan bir kafe isletmesi, is ilanlari yayinlayan bir sosyal medya sayfasina, "Çesme Marina’da bulunan kafemize aksam saat 7 ile 10 arasinda dublör müsteri kadin-erkek ihtiyacimiz vardir. 200 TL+1 içerek verilecektir. Ilgilenenlerin postu begenmesi rica olunur" seklinde bir ilan verdi. Sosyal medyadaki ilan kisa sürede gündem olurken, çok sayida vatandasin yaptigi yorumlarin ardindan ilan sayfadan kaldirildi.

Dikkat çeken bir paylasim daha: “Isletme, dublör teminini basariyla tamamladi”

Ilani yayinlayan sosyal medya sayfasi, ilanin kaldirmasinin ardindan, "Sayfamiz araciligiyla paylastigimiz tatlimi tatli dublör arayan bir isletmenin is ilani Izmir gündemine yansimistir. Isletme, dublör teminini basariyla tamamladigi için artik yeni dublörlere ihtiyaç duymamaktadir. Bu sebeple, ilan sayfamizdan kaldirilmistir. Istanbul, Izmir, Alsancak gibi yerlesim yerlerinde bu tür ilanlarin siklikla paylasildigini belirtmek isteriz. Bu tür ilanlar, insanlarin mutlulukla kabul ettigi ve hiçbir suç teskil etmeyen is firsatlaridir" diye yazdi.
Kaynak: İHA