Baskan Deveciler'e Onursal Baskanlik Plaketi

Burhaniye’de, Çengelköy Voleybol Takimi, Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’i makaminda ziyaret etti. Geçtigimiz Ocak ayinda Burhaniye’de belediyesi tarafindan düzenlenen 100. Yil Cumhuriyet Voleybol Turnasinin 1.si Çengelköy Voleybol Takimi, Burhaniye Belediye Baskanini makaminda ziyaret ederek Onursal Baskanlik Plaketi verdi.

Baskan Deveciler'e Onursal Baskanlik Plaketi
Yapilan ziyarete Çengelköy Voleybol Takimi Kulüp Baskani Alper Çokbilgin, Idari Koordinatör Beytullah Hatipoglu ve Voleybol Takimi Antrenörü Elif Günes katildi.

Burhaniye Belediye Baskani Ali Kemal Deveciler’e, spora ve sporcuya verdigi desteklerden dolayi ve Burhaniye Belediyesi tarafindan organize edilen spor turnuvalari faaliyetler için Onursal Baskanlik Plaketi takdim edildi. Dijital Baski ile yapilmis Granit Mustafa Kemal Atatürk Portresi de Çengelköy Voleybol Takimi tarafindan, Baskan Deveciler’e hediye edildi. Burhaniye’de voleyboldan satranca kadar her daldaki spora desteklerin devam edecegini belirten Baskan Deveciler, “Buraya kadar gelerek bizleri ödüllendiren Çengelköy Voleybol Takimina çok tesekkür ediyorum. Ilçemizde spor ile ilgili daha çok etkinlikler düzenleyerek Burhaniye’de spora ve sporcuya verilen degeri arttiracagiz” dedi.

Kaynak: İHA