Afet Ve Acil Durum Arama-Kurtarma Birimi Egitimi

Düzce Üniversitesi Afet ve Acil Durum Arama-Kurtarma Birimi, genel malzeme ihtiyaç listesi olusturmak ve acil durumlar karsisinda aninda müdahale edebilmek için gerekli egitimlerin alinmasi amaciyla toplanti düzenledi.

Afet Ve Acil Durum Arama-Kurtarma Birimi Egitimi
Düzce Üniversitesi Rektörlügü Çalistay Salonunda, Genel Sekreter Nihat Yildiz’in baskanliginda gerçeklestirilen toplantiya; Spor Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Selahattin Akpinar, Düzce Üniversitesi’nin akademik ve idari kadrolarinda görev yapan gönüllü personeli katilim gösterdi.

Toplanti Genel Sekreter Nihat Yildiz’in yaptigi açilis konusmasi ile basladi.

Egitimin ve afetlerde sogukkanliligi koruyarak bilinçli hareket etmenin önemine deginerek konusmasina baslayan Yildiz, Afet ve Acil Durum Arama-Kurtarma Birimi’nde gönüllü olarak görev alan herkese tesekkür etti. Düzce Il Afet ve Acil Durum Müdürlügü ile ortak çalismalar yürüterek egitim sürecinin tamamlanacagini söyleyen Nihat Yildiz, düzenlenen egitimlerle Düzce Üniversitesi Afet ve Acil Durum Arama-Kurtarma Birimi görevlilerinin gerekli bilgi ve beceriye kavusacaklarini söyledi.



Toplanti ihtiyaç listesinin olusturulmasi ve gerekli malzemelerin temini hakkinda degerlendirme konularinin görüsülmesi ile son buldu.
Kaynak: İHA