4 Çocuk Annesi Acimasizca Darp Edildi

Bolu’nun Mengen ilçesinde esinin agabeyi ve yegeni tarafindan balta ve yumruklarla acimasizca darp edildigi iddia edilen kadin hastanelik oldu. Yasadigi korku dolu anlari anlatan 4 çocuk annesi, "Çok vurdu. Hem baltayla hem yumrukla hem de bogazima basarak beni yere firlatti. Bas bas bagirdim ’benim Allah’tan baska kimsem yok mu bu köyde’ diye. Kimse gelmedi ayirmaya" diyerek gözyaslarina hakim olamadi.

4 Çocuk Annesi Acimasizca Darp Edildi
Olay, 18 Haziran Pazar günü Mengen’in Dereköy Mesler Mahallesi’nde meydana geldi. Esi Elvide ile 4 katli aile apartmanin en alt katinda yasayan Çetin K., ayni apartmanda ikamet eden abisi Y.K. ve onun oglu S.K. ile tartisma yasadi. Bagrisma seslerini duyarak yanlarina giden Elvide K., esine balta ile saldirildigini gördü. Kavgayi ayirmaya çalisan Elvide K. de acimasizca darp edildi. Balta ile de vuruldugu iddia edilen kadin yaralandi. 112 Acil Çagri Merkezi’ne yapilan ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan Elvide K. ve esi, ilk müdahalenin ardindan hastaneye kaldirildi. Jandarma ekipleri tarafindan gözaltina alinan Y.K. ve oglu S.K. ise ifadelerinin ardindan serbest birakildi.

"Yumruk atti, bogazima sarilip yere firlatti beni"

Olayi anlatan Elvide K., "Sesi duydum, evden kostum. Esime baltayla saldirdiklarini gördüm. Ayirayim diye yanlarina kostum. Abisiyle, yegeni saldiriyordu. ’Siz ne yapmak istiyorsunuz? Benim çocugumdan ne istiyorsunuz? Esime neden böyle yapiyorsunuz’ dedim. Bir yandan zaten itis kakis devam ediyordu. Esime vurmak için ugrasiyor bir yandan. Baltayi birakmiyor. Esim, ‘birak, konusalim’ diyor. Birakmiyor baltayi. Baltayi savurdu esimin koluna geldi. Ondan sonra ikinci savurusu bana geldi. Yumruk atti, bogazima sarilip yere firlatti beni. Yerde beynim sarsildi. Zaten kan fiskirdi. ‘Öldürecegim seni, yasatmayacagim’ diye tehditler, küfürler savurdu" dedi.



"Çocuklarimin ve benim hayatim tehlikede"

Y.K. ve S.K.’nin taleplerinin kendilerini evden çikarmak oldugunu iddia eden Elvide K., "Dertleri bizi bu evden çikarmak. Bu evden atmak istiyor bizi. ’Sizi çikaracagim, bu evi de alacagim’ diyor. Bizim bir hissemiz var onu da birakmayacakmis bize. Yani çocuklarimin, benim hayatim tehlikede. Tehditleri devam ediyor senelerdir. Muhtarimiza sikayet ettim kaç kere. ’Abi böyle yapiyorlar’ dedim. Muhtar, ’Aman bir sey demeyin, aman bir sey etmeyin’ dedi.

Ama nereye kadar. Onlarla ayni binada altli üstlü oturuyoruz. Kapidan çikiyoruz birbirimizi görüyoruz. Her an tehlike içindeyiz. Ev 4 katli. Üst katlarda onlar oturuyor, sadece biz burada oturuyoruz. Hisseleri, hani kizlarina verdigi için bir kati zor alabildik" diye konustu.



"Çok vurdu"

Olay günü kendisinin balta ve yumruklarla darp edildigini belirten Elvide K., "Ambulans geldi, hastaneye gittik. Mengen’deki hastane de bizi Bolu’ya sevk etti, kesik oldugu için dikis atilmasi lazim diye. Kasimda kesikler var oralar dikisli, kolum zedelendi. Hep izi kalirmis o dikislerin. Kaburgalarimin sol tarafinda zedelenme var. Doktor da gördü bunu. ’Hocam benim sol tarafim da agriyor’ dedim. Çok vurdu çünkü, hem baltayla hem yumrukla hem de bogazima basarak firlatti yere beni. Bas bas bagirdim ’benim Allah’tan baska kimsem yok mu bu köyde’ diye. Kimse gelmedi ayirmaya" diyerek gözyaslarina hakim olamadi.

"Esime yegenim saldirdi"

Olaydan bir süre önce oglu Caner’in de agabeyi ve yegeni tarafindan tehdit edildigini iddia eden Çetin K. ise "Ben Ankara’da dügündeydim. Benim çocugumun önünü kesmisler. Daha sonra beni aradilar, tehditvari konustular, ‘Bu isin sonu iyi olmayacak’ dediler. Telefonda tartistik. Daha sonra, ‘Ben yarin gelecegim konusuruz’ dedim. Sabah saat 11.00 siralarinda köyde karsilastik. Aramizda 20-30 metre bir mesafe vardi. ‘Konusalim’ dedim, yegenimin elinde balta vardi. ‘Baltayi at öyle konusalim’ dedim. Baltayi alamadim elinden. Bir taraftan da babasi üzerime geliyor. Her ikisiyle de mücadele ediyorum. Yani bir baltanin sapini tutuyorum, öbür elimle de biraderi durdurmaya çalisiyorum. O arada sesimize benim hanim geldi. Sonra orada bir arbede yasandi. Biraz itis kakis yasandi. Hanim yere düstü. Biz bu durumlari yasadik iste. Esime yegenim saldirdi. Ben hatta yere düstügü ve ona tekme attigini da gördüm. Ben düstüm bana da tekme atti. Benim ayagim kaydi. Benim de kolumda yaram var. Sikayetçiyim sonuna kadar" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA