TEMA Vakfi Bingöl'de Gönüllülerini Bekliyor

TEMA Vakfi Bingöl merkez ilçe sorumlusu olarak göreve baslayan Erhan Yildirim, merkez ve ilçelerde çalismalara hizli bir sekilde devam ettiklerini belirtti.

TEMA Vakfi Bingöl'de Gönüllülerini Bekliyor
Bingöl Merkez ilçe Sorumlusu olarak göreve baslayan Erhan Yildirim, TEMA Vakfini temsil etmekten büyük bir gurur duydugunu söyledi.

Yildirim, ’’Bugün ülke genelinde bir milyonu askin gönüllüsü bulunan TEMA Vakfini ilçemizde temsil etmek benim için büyük bir mutluluk. Bu büyük sorumluluk ile ilçemizin, basta toprak olmak üzere tüm dogal varliklarinin korunmasina dair bilinci gelistirmek üzere gönüllü ekibimle birlikte var gücümüzle çalisacagiz. Bu kapsamda öncelikle, Minik TEMA, Yavru TEMA, Ortaokul TEMA, Lise TEMA, Genç TEMA ve Mezun TEMA gruplarini olusturarak gönüllü sayimizi artirmayi, doga ve çevre konusunda en üst düzeyde katki saglamayi hedefliyoruz. Bu çalismalarimizi gerçeklestirmek için her zaman daha çok gönüllüye ihtiyacimiz var. Bu sebeple kalbi doga için atan herkesi TEMA Vakfi gönüllüsü olmaya çagiriyoruz’’ dedi.

Yildirim, TEMA Vakfi Bingöl merkez ilçe sorumlulugu ekibi olarak, yasanabilir bir gelecek için kamuoyunu bilinçlendirme çalismalarinin yani sira verimli tarim topraklarinin, su varliklarinin, mera ve orman alanlarinin korunmasini, ekolojik okuryazar bireylerin yetismesi için okullar ve gönüllü ögretmenlerle is birligi gerçeklestireceklerini, ücretsiz doga egitimlerini toplumun tüm kesimlerine yayginlastiracaklarini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA