Murzioglu, Yeniden TOBB Baskan Yardimcisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79. Olagan Genel Kurulu’nda üçüncü kez Yönetim Kurulu Üyesi seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odasi (TSO) Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, yapilan görev dagiliminda tekrar Baskan Yardimciligi’na getirildi.

Murzioglu, Yeniden TOBB Baskan Yardimcisi
Özel sektörün Türkiye’de mesleki üst kurulusu ve yasal temsilcisi olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nin 79’uncu Genel Kurulu Ankara’da gerçeklestirildi.

Mevcut Baskan Rifat Hisarciklioglu’nun tek aday olarak girdigi seçimlerde 21 kisiden olusan Yönetim Kurulu’na Samsun TSO Baskani Salih Zeki Murzioglu üçüncü kez yeniden seçildi. Yeni olusan TOBB Yönetimi’nin kendi aralarinda yaptigi ilk toplantida ise Samsun TSO Yönetim Kurulu Baskani Salih Zeki Murzioglu, yeniden Baskan Yardimciligi’na seçilerek, önemli bir görev üstlendi.

TOBB Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi olarak dört yil boyunca görev yapacak olan Salih Zeki Murzioglu yaptigi açiklamada, “Türk is dünyasinin en büyük çati kurulusu TOBB’un 79. Genel Kurulu seçimlerinde tek aday olarak güven tazeleyen Baskanimiz Sayin Rifat Hisarciklioglu’nun yeniden yönetiminde yer almaktan büyük onur duydum. Sahsima teveccühlerinden ve güvenlerinden dolayi basta TOBB Yönetim Kurulu Baskanimiz Sayin Rifat Hisarciklioglu olmak üzere, tüm TOBB delegelerine tesekkür ediyorum. Camiamizin vizyoner lideri Sayin Hisarciklioglu’nu ve yeni çalisma arkadaslarimi tebrik ediyorum” dedi.



Murzioglu’ndan birlik ve beraberlik mesaji

TOBB seçimlerin Türkiye’ye hayirli olmasi temennisinde bulunan Baskan Murzioglu, “Göreve geldigimiz 2009 yilindan itibaren gerek Samsun, gerekse bölgemizde tüm kurum kurulus, bürokratlarimiz ve siyasilerimizle birlik ve beraberlik içinde çalisarak hizmet üretme gayreti içinde olduk. Bu birlikteligin sonuçlarini Samsun’da sehrimize kazandirdigimiz projelerle aliyoruz. Simdi yine gerek ilimiz ve ilçelerimizdeki gerekse bölgemizdeki odalar ve borsalarimizin yine birlikte, uyum içinde oldugumuzun bir göstergesi olarak üçüncü kez yönetimine seçildigim Türk özel sektörünün üst kurulusu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi’nde yeniden Baskan Yardimcisi olarak görev almaktan büyük mutluluk ve onur duyuyorum. Bundan önce oldugu gibi bundan sonra da birligimizin destegini daha güçlü bir sekilde arkamiza alarak ilimiz ve bölgemiz için çok önemli hizmetleri gerçeklestirecegimize olan inancim tamdir. Camiamiza yakisir bir sekilde gerçeklesen seçimlerimizin ülkemize hayirli olmasini temenni ediyor, sahsimla birlikte yönetim kuruluna seçilen tüm baskanlarimiza yeni görevlerinde basarilar diliyorum. Türkiye Cumhuriyetinin kurulusunun yüzüncü yilinda hep birlikte ülkemiz ekonomisi ve is dünyamiz için çalismaya, deger olusturmaya devam edecegiz. Bu önemli dönemde artik daha mutlu, daha huzurlu ve daha müreffeh bir Türkiye için tüm enerjimizle isimize odaklanmanin zamanidir. Yeni dönemin camiamiza ve ülkemize hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA