Minik Eller Bu Kez Yüzlerce Çocugu Spora Kazandiran Ögretmen Için Sahaya Çikacak

06-07 Haziran tarihlerinde Göksel Erdogan anisina gerçeklesecek. 8.’si düzenlenecek etkinlige 30 takimdan 250 ögrenci katilacak.

Minik Eller Bu Kez Yüzlerce Çocugu Spora Kazandiran Ögretmen Için Sahaya Çikacak


Hentbol sporuna küçük yaslarda baslamayi, çocuklarda spor kültürünü olusturmayi ve sporu sevdirmeyi hedefleyen Minik Eller Hentbol Senligi için hazirliklar devam ediyor. 05-06-07 Haziran tarihlerinde Kinikli Spor Salonunda yapilacak Hentbol Senliginin bu sene sekizincisi yapiliyor.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Hentbol Federasyonu Il Temsilciliginin koordinesinde her sene yapilan hentbol senligine bu yilda ciddi bir katilimin olmasi gerekiyor. Sekizincisi düzenlenecek olan senlikte 2013-2014-2015 dogumlu çocuklar sahada yer alacak. Maçlar yari sahada 15’er dakikalik iki devre halinde oynanacak.

Denizli’de hentbol sporuna 10 sene antrenör olarak, 10 sene de Federasyon Il Temsilcisi olarak hizmet eden Göksel Erdogan, küçük yaslarda yüzlerce çocugun bu bransi sevmesini sagladi. Sümer Ortaokulundaki beden egitimi ögretmenligi görevinin yaninda hentbolun gelismesi için var gücüyle çalisan Erdogan, 2018 yilinda yakalandigi hastaliga yenik düserek aramizdan ayrilmisti.

Organizasyon ile ilgili açiklamada bulunan Hentbol Il Temsilcisi Ismail Baska, her sene Haziran ayinda yaptiklari Minik Eller Hentbol Senligine ulusal düzeyde de katilimin oldugunu ve bu ilgiden çok memnun olduklarini dile getirdi. Minik Eller Hentbol Senligi ile çocuklara hentbol bransini sevdirmeyi hedeflediklerini kaydeden Baska, yillarca hentbol sporunun gelismesi için özverili çalismalarda bulunan ve yüzlerce çocuga bu sporu sevdiren Göksel Erdogan’i saygi ve rahmetle bir kez daha andiklarini belirtti.

Kaynak: İHA