Kiskançliktan Çikan Kavgada Öz Kiz Kardesini Sirtindan Biçaklayarak Agir Yaraladi

Afyonkarahisar’da, kiskançlik yüzünden çikan biçakli kavgada agabeyi 22 yasindaki kiz kardesini villanin bahçesinde biçaklayarak agir yaraladi.

Olay, Ihsaniye içesine bagli Gazligöl beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.S.E., arkadasi olan B.S., esi T.S. ve kiz kardesi D.Y., termal bir villada konaklamaya basladi.

B.S.E. ile B.S., alkol alarak eglendikleri esnada taraflar arasinda kiskançlik meselesi yüzünde tartisma çikti. Tartismanin kavgaya dönüsmesi üzerine iddiaya göre B.S., eline aldigi biçakla B.S.E. ve öz kiz kardesi D.Y.’yi kovalamaya basladi.

Evden sokaga tasan kavgada B.S., kiz kardesi D.Y.’yi yakaladigi villanin bahçesinden sirtindan biçakladi. Olayin ardindan B.S., karisi T.S.’yi de yanina alarak B.S.E.’ye ait 33 AET 650 plakali araci alarak olay yerinden kaçti.

Olayin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralanan D.Y.’yi ambulans ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldirdi. Yarali kadinin saglik durumunun ciddiyetini korudugu bildirildi.

Olayin ardindan savcilik tarafindan sorusturma baslatildigi ve süpheli B.S.’nin her yerde arandigi bildirildi.

Kaynak: İHA