Kabaktepe'den Istanbul Mesaji Açiklamasi 'Istanbul'u Yeniden Alacagiz'

AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, tamamlanan Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi genel seçimlerinin ardindan 2024’te yapilacak yerel seçimler için teskilatlara simdiden çalismalara baslama talimati verdi. 14 Mayis ve 28 Mayis zaferlerini yerel seçim zaferiyle taçlandirmayi hedeflediklerini belirten Kabaktepe, "Tarihiyle, inanciyla, insaniyla ve ruhuyla bizim olan Istanbul’u yeniden kazanacagiz" dedi.

Kabaktepe'den Istanbul Mesaji Açiklamasi 'Istanbul'u Yeniden Alacagiz'
AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Istanbul mesaji verdi. Tamamlanan Cumhurbaskanligi ve Milletvekilligi genel seçimlerinin ardindan rehavete kapilmadan 2024’te yapilacak yerel seçim için çalismalara baslama talimati verdi. Kabaktepe, 14 Mayis ve 28 Mayis zaferlerini yerel seçimler zaferiyle taçlandirmayi hedeflediklerini vurguladi.

Sosyal medya hesaplarindan AK Parti Istanbul 7. Olagan Il Kongresi’nde yaptigi konusmanin bir bölümünü paylasan Kabaktepe, "Tarihiyle, inanciyla, insaniyla ve ruhuyla bizim olan Istanbul’u yeniden kazanacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA