Izmir'de Saka Gibi Olay Açiklamasi Yolda Yürürken Boynuna Kablo Düstü

Izmir’de bir bilgisayar firmasinda stajyerlik yapan lise son sinif ögrencisi Ahmet Furkan Çetinkaya yolda giderken, yukaridan atilan kablo demeti boynuna geçti.

Izmir'de Saka Gibi Olay Açiklamasi Yolda Yürürken Boynuna Kablo Düstü
Izmir Gida Çarsisi’nda bir bilgisayar firmasinda stajyerlik yapan lise son sinif ögrencisi Ahmet Furkan Çetinkaya (17), is çikisinda evine gitmek için yola çiktiginda basina inanilmaz bir olay geldi. Çetinkaya’nin çalistigi bilgisayar firmasinin yanindaki elektrikçi, tam da o sirada malzeme indiriyordu. Çetinkaya da oradan evine gitmek için geçerken, yukaridan atilan kablo demeti boynuna geçti ve olayi görenler saskina döndü.

"Kafama bilezik gibi geçirdiler"

Yasanan bu olay sonrasinda Ihlas Haber Ajansi’na konusan Çetinkaya, "Çalistigim is yerimden metroya gitmek için telasla tam çikiyordum. Kostugum sirada basima bir kablo isabet etti. Sosyal medyada bir akim var, toplari deliklere atiyorlar adeta o akim gibi oldu. Kafama bilezik gibi geçirdiler. Birazcik güldük ve sonra yoluma devam ettim" dedi.



"Herkes gülüyor"

Güzel bir olayin oldugunu ve herkesin güldügünü dile getiren Çetinkaya, "Ünlendim, insanlar beni taniyor. Basima düstügünde ne oluyor diye etrafima baktigimda omzumda kabloyu gördüm. O anin sokuyla kabloyu çikarip yerine koydum. Tabii agir bir sey olsaydi canim yanabilirdi. Yukaridan basima bir sey gelince korktum fakat yakin mesafeden geldi" diye konustu.

Çevresindeki kisilerin böyle bir seyin yasandigina inanamadigini söyleyen Çetinkaya, "Sonra da ’bir tek böyle bir sey senin basina gelebilir’ dediler. Güzel de bir sey oldu aslinda güldük, eglendik. Kabloyu atan arkadas hemen özür dileyip ’kusura bakma’ dedi.

Onlar da gülmeye basladi.

Benim de aklima hemen rahmetli Kemal Sunal’in bir filmi geldi. Bu olaydan dolayi sadaka bile vermisler" seklinde konustu.

Kaynak: İHA