Fadiloglu, Gençlerle Birlikte Pedal Çevirdi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Dünya Bisiklet Günü dolayisiyla düzenlenen etkinlikte bisiklet sporculariyla birlikte bisiklet kullandi. Baskan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün lisansli bisiklet sporcularinin Skate Park’taki gösterisini izledi.

Fadiloglu, Gençlerle Birlikte Pedal Çevirdi
Dünya Bisiklet Günü münasebetiyle Sehitkamil Vadi Park’ta düzenlenen etkinlige; Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, Sehitkamil Belediye Baskan Yardimcisi Fatih Ermeydan, Sehitkamil Belediye Spor Kulübü Baskani Hüseyin Rahmi Açikkol, Gaziantep Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Okul Sporlari Sube Müdürü Burak Anlatici ile 90 bisiklet sporcusu katildi.

Bisiklet sporculariyla uzun bir parkuru bisiklet sürerek tamamlayan Baskan Ridvan Fadiloglu, daha sonra Sehitkamil Vadi Park içerisinde bulunan Skate Park’taki büyük ilgi gören gösteriyi dikkatle takip etti. Baskan Fadiloglu, etkinlik sonunda tüm katilimcilara spor malzemeleri armagan etti.

‘Spor sehri Gaziantep’

Etkinlik öncesi konusan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Öncelikle Dünya Bisiklet Günü münasebetiyle bu organizasyonun düzenlenmesinde emegi geçen tüm arkadaslarima tesekkür ediyorum. ‘Spor Sehri Gaziantep’ projesinde Sayin Valimizin, Sayin Büyüksehir Belediye Baskanimizin vermis oldugu destekler için ben tesekkür ediyorum. Tabii degisik branslarda bir sürü etkinlikler var. Özellikle bisiklet noktasinda da Büyüksehir Belediyemizin bisiklet yollarini fazlasiyla yaparak daha fazla insanimizin gerçekten bu yollari kullanmalarini saglamak adina çalismalari hep birlikte yürütüyoruz. Bugün, Dünya Bisiklet Günü etkinliginde bir aradayiz. Ben de bugün bisiklet kullanacagim. Kazasiz, belasiz, sorunsuz günlerde insallah ulasim araci olarak kullanmanizi diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA