Efeler'de De Deprem Bilinci Artiyor

Efeler Belediyesi ve Efeler Lions Kulübü Dernegi is birliginde gerçeklestirilecek olan etkinlikte Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 5 Haziran’da kent sakinleri ile bir araya gelecek.

Efeler'de De Deprem Bilinci Artiyor


Vatandaslarin deprem konusundaki bilgi ve duyarliligini yükseltmek isteyen Efeler Belediye Baskani Mehmet Fatih Atay, kentte yasayanlar ile konunun uzmanlarini bulusturmaya devam ediyor. Bu çerçevede Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, 5 Haziran Pazartesi günü saat 14.00’te Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda Efeler halkiyla bulusacak. ’Deprem Için Ne Yapmali?’ baslikli konferansta Ercan, vatandaslara hayati öneme sahip bilgi ve deneyimlerini aktaracak.

Efeler halkini konferansa davet eden Baskan Atay, “Deprem bilincimizin yeterli olmamasi, yapi ve zeminlerimizin güvensizligi nedeniyle on binlerce canimizi kaybettik. Yaralarimizi sarmak için çok çalistik. Yeni yaralarin açilmamasi için daha çok çalismaliyiz. Bunu yaparken bilimin yolundan asla ayrilmamaliyiz. O yolun degerli temsilcilerinden olan Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, pazartesi günü bizlerle olacak. Bilim insanlarimizin fikirlerinin rehberliginde ilerleyecegimiz yolda, bu degerli bulusmaya hepinizi davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA