Darica'da Park Ve Bahçeler Yenileniyor

Darica Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçe genelindeki park ve bahçelerde devam eden bakim onarim çalismalarina hiz verdi.

Darica'da Park Ve Bahçeler Yenileniyor
Darica Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügü ekipleri bakim, onarim ve yenileme çalismalari çerçevesinde park, bahçe ve yesil alanlardaki çalismalarina devam ediyor. Ilçe genelinde hasar gören oyun parklari ve spor ekipmanlarinin periyodik olarak onarim ve yenilemeleri gerçeklestiriliyor.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik, "Yaz mevsiminin gelmesi ve okullarin kisa bir süre sonra kapanmasiyla birlikte vatandaslarimiz çocuklari ve aileleri ile birlikte parklarda daha fazla vakit geçirecek. Darica Belediyesi olarak vatandaslarimizin ve kiymetli yavrularimizin daha güvenli, konforlu ve huzurlu bir sekilde parklarda vakit geçirebilmeleri için oyun gruplarinda, oturma gruplarimizda bakim onarim çalismalarina hiz verdik. Park ve Bahçeler Müdürlügümüz tarafindan düzenli olarak bu parklarimizda bakim, onarim, sulama, boyama, yumusak zemin ve agaçlandirma çalismalari yapilmaktadir. Fitness aletleri, yürüyüs ve bisiklet yollari ile mevsime uygun bitki ve agaçlarimiz ile de aileler çocuklariyla birlikte gönüllerince diledikleri gibi vakit geçirebilecekler" dedi.

Kaynak: İHA