Çanakkale'de Üniversite Ögrencisi Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybetti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ögrencisi Türkmenistan uyruklu Gudrat Serdarov, motosiklet kazasinda hayatini kaybetti.

Çanakkale'de Üniversite Ögrencisi Motosiklet Kazasinda Hayatini Kaybetti
Kaza, Ismetpasa Mahallesi Atikhisar Caddesi’nde meydana geldi. Gudrat Serdarov (23) idaresindeki 17 MA 0674 plakali motosiklet, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çikarak devrildi. Kazayi gören diger sürücüler polise ve saglik ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen 112 Acil Saglik ekipleri, Serdarov’un yasamini yitirdigini belirledi. Sürücünün arkasinda bulunan ve agir yaralanan arkadasi Babageldi Rahmanov ise ÇOMÜ Hastanesine kaldirildi.

Olay yerinde incelemelerin ardindan Gudrat Serdarov’un cenazesi Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Polis kazayla ilgili sorusturma baslatti.

ÇOMÜ Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü internet sitesinde yayimlanan taziye mesajinda, "ÇOMÜ Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümünde okumakta olan ögrencimiz Gudrat Serdarov geçirmis oldugu trafik kazasi sonucunda vefat etmistir. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine bassagligi dileriz" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA