Bursa'da Is Yerinde Baygin Halde Bulundu

Orhangazi ilçesinde, enistesiyle telefonla konustuktan sonra kendisini dükkanina kilitleyen bir kisi, olay yerine çagrilan polis ekiplerinin kapiyi açmasi ile baygin halde bulundu. Ambulansla hastaneye kaldirilan sahis tedavi altina alindi.

Bursa'da Is Yerinde Baygin Halde Bulundu
Olay, Orhangazi’de saat 10.30 siralarinda Hürriyet Mahallesi Tozkoparan Caddesi üzerinde bulunan bir oto tamirhanesinde meydana geldi. Sanayi çarsisinda oto tamirciligi yapan M.E.D., iddiaya göre enistesi ile telefonda konustuktan sonra henüz belirlenemeyen bir nedenle kendisini is yerine kilitledi. Daha sonra apar topar is yerine gelen yakinlarinin çagrilarina ragmen kapinin açilmamasi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri is yerinin kapisini açtiklarinda, is yeri sahibi M.E.D.’yi baygin halde buldu. Olay yerinde hazir bekletilen saglik ekipleri tarafindan ilk müdahalesi burada yapilan oto tamircisi, daha sonra Orhangazi Devlet Hastanesine kaldirarak tedavi altina aldi. Polis ekipleri yasanan olayla ilgili sorusturma baslatti.
Kaynak: İHA