Bu Da EYT Keskegi

Aydin’in Yenipazar ilçesine bagli Karacören Mahallesi’nde yasayan ve EYT’den faydalanarak 48 yasinda emekli olan Necati Yagcioglu, tüm köye keskek dagitti.

Bu Da EYT Keskegi
Yenipazar Karacaören Köyü’nde yasayan ve 2004 yilindan bu yana Egridere, Karacören, Pasaköy ve Haciköseler Köyleri Kalkinma Kooperatifi’nde çalisan Necati Yagcioglu, her çalisanin hayali olan emeklilige EYT kapsaminda erken kavusunca mutlulugunu köylüleri ile paylasti. Tüm köylülerin davetli oldugu EYT keskegi etkinliginde Karacaören Köyü’nde kazanlar keskek dagitildi.

Köy muhtari Mustafa Kiroglan, basta olmak üzere Kooperatif Baskani Alaattin Sarioglu ve köylülerin yogun ilgi gösterdigi EYT keskek davetinde vatandaslar Necati Yagcioglu’nun emekliligini kutladi.

Normal sartlarda emekliligi için daha beklemek zorunda oldugunu ancak EYT çikinca emeklilik hakki kazandigini belirten Yagcioglu, “Emeklilik her çalisanin hayalidir. Benim de hayalimdi ve yillar sonra emekli olmayi beklerken EYT sayesinde emekli oldum. Sevincimi paylasmak için tüm köylülerimize keskek ikram etmek istedim. Davetimize icabet gösteren herkese tesekkür ediyorum. Insallah saglik ve mutluluk içinde emekliligimizi yasariz” diye konustu.

Kaynak: İHA