BODER, Turizmin Oscar Ödülünü Aldi

Türkiye’nin en önemli Turizm Ödülleri’nden olan 13’üncü QM-Quality Management Awards (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Antalya’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bodrum Otelciler Dernegi QM Special kategorisinde özel ödülü aldi. Törende konusan BODER Baskani Ömer Faruk Dengiz, “ Bu ödülü Bodrum için çalisan, Bodrum’a gönül veren herkes adina aliyorum” dedi.

BODER, Turizmin Oscar Ödülünü Aldi


Türk turizminin Oscar’i olarak belirtilen Türkiye’nin en önemli Turizm Ödülleri’nden olan 13’üncü QM - Quality Management Awards (Yönetim Kalitesi Ödülleri) Antalya’da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. Toplam 12 ana kategoride 74 farkli dalda kisi ve markalar QM Ödülleri’ne kavustu. Türkiye’nin dört bir yanindan turizm endüstrisi profesyonelleri ve paydaslarinin bir araya geldigi QM ödül töreni, görkemli gecesiyle büyüledi. Gecede Bodrum Otelciler Dernegi QM Special özel ödülünü aldi. Ödülü BODER Baskani Ömer Faruk Dengiz alirken, geceye katilan turizmciler Dengiz’i basarilari için kutladi.

Törende konusan Dengiz, “ Bu etkinligin slogani ’be the best ’ yani anlami, en iyisi ol aslinda bu gece en iyi sizlersiniz, biz ödülü alan degiliz, iyi ki varsiniz. Bodrum’un için çalisan, Bodrum’a emek veren herkes adina bu ödülü aliyorum. Bodrum’u ve turizmi güzellestirmek için çok daha fazla çalisacagiz” dedi.

Kaynak: İHA