Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çogunlukçu Degil, Çogulcu Bakmaliyiz'

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, seçimlerin Türk milletine hayirlar getirmesi temennisinde bulunarak, "Yeni dönemde, birlik ve beraberlik içinde bir bütünün parçalari olarak hareket etmemiz, önümüzdeki firsatlari degerlendirmemiz, çogunlukçu degil çogulcu bakmamiz gerektigini düsünüyorum" dedi.

Baskan Yilmaz Açiklamasi 'Çogunlukçu Degil, Çogulcu Bakmaliyiz'
Toroslar Belediyesinin Haziran Ayi Meclis Toplantisi, Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz baskanliginda yapildi. Yunus Emre Kültür Merkezindeki toplantida gündem maddeleri görüsüldü. Binlerce çocugun ve gencin 23 farkli bransta egitim aldigi ve yildiz sporcularin yetistigi Toroslar Belediyesi Spor Kulübüne, belediye bütçesinden 500 bin TL maddi destek saglanmasina iliskin teklif görüsülerek, tüm komisyonlara havalesi oy birligiyle kabul edildi.

’Kamu kurumlari, üniversiteler, odalar, sivil toplum kuruluslari ve diger kuruluslarla’ protokol imzalanmasi ve Avrupa Birligi’nin ülkemizi de kapsayan 2023 yili hibe ’Çagri Programlari’, Yerel ve Ulusal Kurumlar tarafindan 2023 yilinda yayinlanan ’Proje Teklif Çagrilari’ çerçevesinde Toroslar Belediyesini temsile ve gerekli belgeleri imzalamaya Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz’a yetki verilmesine iliskin teklif görüsülerek oy birligiyle kabul edildi.

Toplantida, Imar ve Sehircilik Müdürlügünden gelen gündem maddeleri de görüsülerek karara baglandi.

Baskan Yilmaz, toplantida yaptigi konusmada, 28 Mayis’ta gerçeklestirilen cumhurbaskanligi ikinci tur seçiminde yeniden Cumhurbaskani seçilen Recep Tayyip Erdogan’a ve 28’inci dönem milletvekillerine tebrik dileklerini iletti. Seçim sonuçlarinin hayirli olmasini dileyen Yilmaz, birlik ve beraberlige vurgu yaparak, “Bir seçim süreci yasadik. Yapilan seçimin devletimize, milletimize, insanimiza, sehrimize ve ilçemize hayirlar getirmesini diliyorum. Yeni dönemde, birlik ve beraberlik içinde bir bütünün parçalari olarak hareket etmemiz, önümüzdeki firsatlari degerlendirmemiz, çogunlukçu degil çogulcu bakmamiz gerektigini düsünüyorum. Bunun da ülkemize, milletimize ve hepimize faydalar getirecegine inaniyorum. Cumhurbaskani ve milletvekili seçimi de sükûnet, olgunluk, sakinlik ve demokrasi bilinci içinde baska hiçbir ülkede olmayan yüksek katilim oraniyla gerçeklesti. Bu da bizim güzelligimiz. Hayirli ugurlu olsun” diye konustu.

Temmuz ayinda yapilacak meclis toplanti günü ise 4 Temmuz 2023 Sali günü saat 14.00 olarak belirlendi. Toplanti, dilek ve temenniler ile son buldu.
Kaynak: İHA