Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'En Iyi Hizmeti Yapmanin Gayreti Içerisindeyiz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, ihtiyaçlar ve gelen talepler istikametinde ilçeye nitelikli eserler kazandirmaya devam ettiklerini belirterek, “Hemsehrilerimizden aldigimiz güçle ilçemize ve mahallerimize en iyi hizmeti yapmanin gayreti içerisindeyiz” dedi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi 'En Iyi Hizmeti Yapmanin Gayreti Içerisindeyiz'
Selçuklu Belediyesi’nin Cuma bulusmalari her hafta ilçenin farkli bir noktasinda vatandas ve belediye arasinda köprü olmaya devam ediyor. Bu haftaki Cuma programinin adresi Basbakanlik TOKI Camii oldu. Cuma namazi sonrasinda vatandaslarla hasbihal ederek gelen talepleri dinleyen Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu’da çok genis bir yüzölçümde hizmet ürettiklerini ifade etti.

Baskan Ahmet Pekyatirmaci, "Selçuklu Belediyesi olarak mahallelerimizin ihtiyaçlari ve gelen talepler istikametinde ilçemize nitelikli eserler kazandirmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede Beyhekim Mahallemize bugüne kadar önemli hizmetler kazandirdik. Beyhekim Yüzme Havuzu, Saygi Anaokulu ve son dönemde hizmet vermeye baslayan Beyhekim Gelisim ve Teknoloji Akademisi bunlardan sadece birkaçi. Bölgeye deger katan önemli bir eser olan Beyhekim Gelisim ve Teknoloji Akademisi ile donanimli ve vizyon sahibi bireylerin yetismesine katki sagliyoruz. Tesisimizden basta çocuklarimiz olmak üzere her yastan hemsehrimiz istifade edebiliyor ve kariyer planlamalarina katki saglayabiliyor. Yine tesis içerisinde yer alan millet kiraathanesi de her yastan hemsehrilerimizin bir araya geldigi hos bir mekan oldu. Selçuklu Belediyesi olarak hemsehrilerimizden aldigimiz güçle ilçemize ve mahallerimize en iyi hizmeti yapmanin gayreti içerisindeyiz. Bize bu noktada fikir ve önerileri ile destek olan tüm hemsehrilerime sükranlarimi sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberligimizi daim eylesin" dedi.

Cuma bulusmasina Selçuklu Kaymakami Eflatun Can Tortop, Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Beyhekim Mahalle Muhtari Süleyman Karayel, Selçuklu Belediyesi baskan yardimcilari, meclis üyeleri ve birim müdürleri eslik etti.
Kaynak: İHA