Baskan Altay Açiklamasi 'Tarihi Konya Lisesi Spor Ve Konferans Salonu Yeni Dönemde Ögrencilerin Hizmetinde Olacak'

Konya Büyüksehir Belediyesi’nin tarihi Konya Lisesi bahçesinde yapimini sürdürdügü spor salonu ve konferans salonu insaati tüm hiziyla sürüyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Türkiye’ye hizmet etmis birçok insani yetistiren ve sehrin en güzel okullarindan olan Konya Lisesi’ndeki tesisin yeni egitim-ögretim yilinda hizmet verecegini söyledi.

Baskan Altay Açiklamasi 'Tarihi Konya Lisesi Spor Ve Konferans Salonu Yeni Dönemde Ögrencilerin Hizmetinde Olacak'
Konya Büyüksehir Belediyesi’nin tarihi Konya Lisesi bahçesinde yapimini sürdürdügü konferans ve spor salonu insaati hizla yükseliyor. Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, Konya Lisesi’nin yaklasik 1,5 asirlik egitim hayatiyla hem Konya’da hem Türkiye’de saygin bir konumda oldugunu ifade ederek, bu çerçevede tarihi lisenin ihtiyaci istikametinde bahçesinde yapimina basladiklari spor salonu ve konferans salonu insaatinin süratle devam ettigini söyledi.

Kaba insaatini tamamladiklari tesisi Eylül ayindaki yeni egitim-ögretim dönemine yetistireceklerini belirten Baskan Altay, “Ülkemize hizmet etmis birçok insani yetistiren ve sehrimizin en güzel okullarindan olan Konya Lisesi’nde ögrencilerimizin hem spor yapabilecegi hem de okulun egitim faaliyetlerinde kullanabilecegi bu tesisimizin hayirli olmasini diliyorum. Ögrencilerimiz için ne yapsak azdir” diye konustu.

Kaynak: İHA