Avukat Fikret Güngör, Adliyede Düzenlenen Cenaze Töreniyle Ebediyete Ugurlandi

Antalya’da yasamini kaybeden Zonguldak Barosu üyelerinden Avukat Fikret Güngör için Alapli Adliye binasinda cenaze töreni düzenlendi.

Avukat Fikret Güngör, Adliyede Düzenlenen Cenaze Töreniyle Ebediyete Ugurlandi
Adliyede düzenlenen cenaze törenine, Zonguldak Baro Baskani Türker Kapkaç, Alapli Belediye Baskani Nuri Tekin, hakim, savci, yönetim kurulu üyeleri, önceki dönem baro baskanlari, Zonguldak, Devrek, Çaycuma, Eregli, avukatlar, ailesi ve yakinlari katildi.

Törende bir dakikalik saygi durusu ve merhum Fikret Güngör’ün Zonguldak Baro Baskani Türker Kapkaç’in yaptigi konusmasinda sunlari söyledi:

“Degerli Hakim, avukat ve savcilarim, adliyenin degerli çalisanlari, Baro için aci bir gün. Ne yazik ki bugün üzüntü ve aci dolu bir günü yasiyoruz. Degerli büyügümüz Avukat Fikret Güngör renkli bir kisiydi. Aramizdan ayrildigindan dolayi üzüntü içindeyiz. Degerli üstadimiz Av. Fikret Güngör abimize Allah’tan rahmet diliyor, ailenin tüm fertlerine sabir ve bassagligi diliyorum.”

Merhum Av. Fikret Güngör’ün Adliye Binasinin önünde helallik alindiktan sonra kalabalik bir meslektas ve sevenlerinin esliginde Merkez Camisine götürüldü. Burada cuma namazi ardindan kilinan cenaze namazindan sonra Alapli Tepeköy Aile mezarligina defnedildi.
Kaynak: İHA