ATO Baskani Baran, TOBB Ticaret Odalari Konsey Baskanligi Görevine Yeniden Seçildi

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) 79. Genel Kurulu’nun ardindan yapilan seçimlerde TOBB Ticaret Odalari Konsey Baskanligi görevine yeniden seçildi.

79’uncu genel kurulunu tamamlayan TOBB’da olusan Ticaret Odalari Konseyi, gerçeklestirdigi ilk toplantida tek aday olan Gürsel Baran’i konsey baskani seçti. Toplantida Eskisehir Ticaret Odasi Baskani Metin Güler de baskan yardimcisi oldu. ATO Baskani Gürsel Baran, is dünyasi temsilcilerinin oylariyla Ticaret Odalari Konsey Baskanligi’na ikinci kez seçilmekten büyük onur duydugunu belirterek, “Çati kurulusumuz TOBB bünyesinde Konsey Üyesi arkadaslarimizla birlikte istisare halinde ticaret hayatimizin sorunlarina çözüm bulmak, gelisimine katki saglamak hedefiyle yola devam edecegiz” dedi.

Baran, TOBB Genel Kurulu’nda baskanlik görevine yeniden seçilen Rifat Hisarciklioglu, Yönetim Kurulu üyeleri ile tüm Konsey baskanlari ve üyelerini de kutlayarak, “Türkiye’miz için hep birlikte basarili islere imza atacagimiza inaniyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA