Atasehir'de Künefe Yeme Yarismasini Taylandli Depremzede Kazandi

Atasehir’de Antakya Lezzet Festivali düzenlendi. Düzenlenen festivale, künefe yeme yarismasi damga vurdu. Kiyasiya süren yarismada birinciye Hatay yöresel ürünlerinden olusan paket ödül verildi. Yarismayi Taylandli depremzede kazandi. Antakya Lezzet Festivali 4 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek.

Atasehir'de Künefe Yeme Yarismasini Taylandli Depremzede Kazandi


Atasehir’de Antakya Lezzet Festivali düzenlendi.

Festivalde künefe yeme yeme yarismasi düzenlendi.

Vatandaslarin kiyasiya yaristigi yarismada birbirinden renkli görüntüler ortaya çikti. Verilen tabaktaki künefeyi en hizli yiyen kisiye ödül olarak Hatay yöresel ürünlerinden olusan paket ödül olarak verildi.

Yarismayi, Hatay’da depreme yakalanan ve Istanbul’a tasinan Taylandli Nattakamon Watcha isimli kisi kazandi.

Yarismayi Taylandli depremzede kazandi

Atasehir’de, Hatay Gastronomi Dernegi tarafindan gerçeklestirilen künefe yeme yarismasini Taylandli Nattakamon Watcha isimli depremzede kadin kazandi. Tayland’dan gelin olarak Türkiye’ye gelen Nattakamon, Hatay’da depreme yakalandigi ve Istanbul’a tasindigini söyledi.

Yarismayi kazanan Taylandli kadina, Hatay’a ait yöresel lezzetlerden olusan bir paket verildi.



“Künefeyi çok begendi”

Hatay Gastronomi Dernegi Baskani Adnan Dolapçioglu, “Bu tür etkinliklerde geleneksel olarak yaptigimiz künefe yeme yarismasini bu sefer bir Taylandli misafirimiz kazandi. Künefeyi de çok begendi ve en hizli yiyerek ödülümüzü kazandi” dedi.

Kaynak: İHA