Araçlar Ates Topuna Döndü

Erzurum’da gece yarisi çikan araç yangini korkuttu. Yangin sonucu araçlardan birisi kül olurken, çevredeki dükkanlar zarar gördü.

Araçlar Ates Topuna Döndü
Erzurum Agiz ve Dis Sagligi Hastanesinin bulundugu sokaktaki bir araçta meydana gelen yangin bir anda büyüdü ve çevreye yayildi. Gece 02.00 siralarinda sokaga aracini parkadan sahis, araçtan duman geldigini fark etti. Bir süre araçtaki sorunu çözmeye çalisan sahis, aracin bir anda alev almasiyla panikledi. Kisa sürede alev topuna dönen araç, bu kez yavas yavas hareket ederek önde bulunan baska bir araca çarpti ve durdu. Çarpma ile birlikte ikinci araç da alev almaya basladi.

Yanan araçlara, çagrilan itfaiye hemen müdahale etti. Bu arada yanan araçlardaki alev yakindaki gözlükçü ve kuaföre de zarar verdi. Dükkânlarin camlari patladi, tabelalar tutustu.

Sabah is yerlerine gelen esnaf korkunç tablo ile karsilasti. Dükkanlari zarar gören esnaf, gece yarisi meydana gelen olay karsisinda hem saskinliklarini hem de korkularini ifade etti.

Itfaiyenin müdahalesinden sonra sabah saatlerinde araçlar yerinden çekildi. Konu ile alakali inceleme ve sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA