Agri'da 6 Ayri Hirsizlik Güvenlik Kameralarina Yansidi

Agri’da 6 ayri is yerinde gerçeklesen hirsizlik olayini çözen ekipler 2 kisiyi yakaladi, 4 kisinin yakalanmasi için çalisma baslatti.

Agri'da 6 Ayri Hirsizlik Güvenlik Kameralarina Yansidi
Agri’da, 6 ayri is yerinde meydana gelen hirsizlik olaylarina yönelik Asayis Sube Hirsizlik ve Yankesicilik Büro Amirligi ekiplerince yapilan detayli çalismalar ve operasyonlar sonucunda, duvar boyasi çalan ve çesitli hirsizlik suçlarindan kaydi bulunan B.K., markete ait buzdolabini kirarak hirsizlik yapan A.A., giyim magazasindan parfüm çalan H.K., yine bir giyim magazasina girerek telefon çalan I.K., büfeden 20 karton sigara çalan A.K., bir çay evinin korkulugunu kirmak suretiyle çok sayida sigara çalan M.K. isimli sahislar tespit edildi.

Toplamda 6 farkli hirsizlik olayini bir günde çözen Hirsizlik Sube ekiplerinin, hirsizlik suçlari basta olmak üzere çok sayida suç kayitlari bulunan 6 sahistan B.K. ve A.K.’nin operasyon kapsaminda yakaladigi ve islemlerinin devam ettigi, ayrica diger tespit edilen süphelilerin yakalanmasina yönelik yogun çalismalarin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA