KONSEM Ile Hem Eglenecek Hem Ögrenecekler

Konyaalti Belediyesi’nin çocuk ve yetiskinlere yönelik açtigi yaz kurslarina basvurular basladi. 19 bransta gerçeklestirilecek kurslara basvurular 23 Haziran’a kadar yapilabilecek.

KONSEM Ile Hem Eglenecek Hem Ögrenecekler
Konyaalti Belediyesi Sanat Egitim Merkezi (KONSEM) ve Spor Isleri Müdürlügü bünyelerinde çocuk ve yetiskinlere yönelik açilan yaz dönemi kurslarina basvurular basladi.

Kursiyerler, hobi, sanat, spor, atölye, yabanci dil ve müzik alanlarinda uzman egitmenler tarafindan egitim alacak.

19 bransta kurs

Jimnastik, bale, çocuk yoga, yetiskin yoga, çocuk pilates (esneklik), yetiskin pilates, zumba, resim, el sanatlari, seramik, Ingilizce, Rusça, Almanca, drama, piyano, gitar, baglama, halk oyunlari ve modern dans branslarina basvurular 23 Haziran’a kadar yapilabilecek. Kontenjanla sinirli olan kurslara basvuru internet adresi üzerinden online yapilabilecek.

Yaz boyu sürecek

Yaz boyu sürecek yaz kurslarini çok önemsediklerini, kurslar ile çocuklarin hem eglenebilecegi hem de yeni yetenekler kazanacaklarini dile getiren Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, yetiskinlerin de kurslar sayesinde yeni hobiler kazanacaklarini kaydetti.

Baskan Esen, “Bulundugumuz cografyada ne yazik ki bu tür aktivitelere ulasmak çok zor. Sunmus oldugumuz kurslarimiz her yastan binlerce insana ev sahipligi yapacak” dedi.

Kurslarla ilgili detayli bilgi almak isteyen vatandaslar, Konyaalti Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü’nün telefonunu arayabilirler.
Kaynak: İHA