DTSO Kalitesini Güncelledi

Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (DTSO) 2004 yilindan beri sahip oldugu TSE EN ISO 9001 Kalite Belgesi, 15 Haziran 2023 tarihinde TS EN ISO 9001 Bas denetçisi Dr. Cahit Atli tarafindan gerçeklestirilen denetimin ardindan yenilendi.

DTSO Kalitesini Güncelledi
TS EN ISO 9001 Bas denetçisi Dr. Cahit Atli’nin dokümantasyona yönelik denetiminin ardindan kurum personeli ile yapmis oldugu bire bir görüsmelerin neticesinde Düzce Ticaret ve Sanayi Odasi’nin belgesinin yenilenmesine karar verdi.

Belgenin yenilenmesi konusunda açiklama yapan DTSO Yönetim Kurulu Baskani Erdogan Biyik, “Oda olarak gerek TSE Kalite belgeleri gerekse TOBB Akreditasyon degerlendirmelerini çok önemsiyoruz. Sürdürülebilir hizmet kalitesi günümüz hizmet anlayisinda büyük önem tasiyor. Üyelerimizin dogru hizmetleri en kaliteli sekilde alabilmesi, hizmet kalitesinin devamli olmasi için oda olarak çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz. Belgemizin yenilenmesi noktasinda emegi geçen personellerimize ve TS EN ISO 9001 Bas denetçisi Dr. Cahit Atli hocamiza tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA