Çelikray Turquality Marka Programi Kapsamina Alindi

Türkiye’nin asansör kilavuz rayinda Pazar payinin yüzde 70’i ile sektörün lideri konumunda olan Çelikoglu Demir Çelik San. ve Tic. A.S. olarak ‘ÇELIKRAY’ markasi ile Turquality marka programi kapsamina alindi.

Çelikray Turquality Marka Programi Kapsamina Alindi
Çelikoglu Demir Çelik firmasi Yönetim Kurulu Baskani Remzi Özçelik, Ticaret Bakanliginin global ölçekte Türk marka bilinirligini ve rekabet gücünü artirmak için baslattigi ‘TURQUALITY’ programinda Çelikray markasi ile Turquality Marka Programi Kapsamina alinmalarin hakli gururunu yasadiklarini söyledi.



Turquality Marka programinin amacindan bahseden Özçelik, “ Ülkemizin rekabet avantajini elinde bulundurdugu ve markalasma potansiyeli olan ürün gruplarina sahip firmalarin, üretimlerinden pazarlamalarina, satislarindan satis sonrasi hizmetlerine kadar bütün süreçleri kapsayacak sekilde yönetsel bilgi birikimi, kurumsallasma ve gelisimlerini saglayarak uluslararasi pazarlarda kendi markalariyla global bir oyuncu olabilmeleri ve söz konusu markalar araciligiyla olumlu Türk mali imajinin olusturulmasi ve yerlestirilmesi amaciyla olusturulmus devlet destekli ilk ve tek markalasma programidir. Çelikray markasi ile ülkemizde asansör kilavuz rayinda pazar payinin yüzde 70’i ile sektör lideri olan Çelikoglu Demir Çelik ayni marka ile 50’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadir. Çelikray markasi ile Turquality Marka programina basvuru yapilarak, uzun ve yorucu hazirliklar, çalismalar, bakanligin görevlendirdigi global denetçilerin denetimi sonrasinda Ticaret Bakanligimizin Turquality/Marka Destek programina alinmis olup, Stratejik Is Plani ve Gelisim Yol Haritasi raporumuzun bakanligimizda sunumu sonrasinda 4 yil geçerli olacak desteklerden faydalanmaya baslanilmistir. Firmamizin marka gücü ve kurumsal altyapisini güçlendirerek, marka bilinci ve farkindaligi olusturarak yolumuza devam edecegiz. Bu çalismada emegi geçen tüm paydaslarimiza tesekkürlerimizi sunar, ülkemiz ve Çelikoglu Demir Çelik için hayirli olmasini temenni ederiz” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA