Baskan Akman'dan 'Babalar Günü' Mesaji

Van’in Tusba Belediye Baskani Salih Akman, “Baba; bizlere hayatin anlamini, zorluklarla basa çikmayi, güzellikleri paylasmayi ögreten, ailenin koruyucusu ve kollayicisi olan en degerli varliktir” dedi.

Baskan Akman'dan 'Babalar Günü' Mesaji
’Babalar Günü’ dolayisiyla bir mesaj yayimlayan Tusba Belediye Baskani Salih Akman, ailenin temel diregi olarak görülen babanin bir çinar agaci gibi gölgesinde huzur buldugumuz varliklar oldugunu kaydetti.

’Baba’ bir çocugun söyledigi ilk sözlerden birisi oldugunu ifade eden Baskan Akman, "Bu sözün degerini dün oldugu gibi bugün de çok iyi biliyoruz. Onlara layik birer evlat olmak, sevgi ve saygi göstermek, hepimiz için yerine getirilmesi gereken bir vefa borcudur" dedi.

Aile bireylerinin mutlulugunu kendi mutlulugu olarak gören, tecrübeleri ile her zaman yol gösterici olan babalarimiza, gösterilecek sevgi ve saygi onlar için en büyük armagan oldugunu vurgulayan Baskan Akman, "Bizlere adaleti, merhameti, paylasmayi, dayanismayi ve sorumlulugu ögreten babalarimiz, aileleri için her zorluga gögüs gerer ve her zaman ailesinin mutlulugunu kendi mutlulugundan önce tutar. Üzerimizde hakki olan anne ve babalarimizin gönlünü hos tutmak da tüm evlatlarin görevidir" ifadelerini kullandi.

“Hiçbir karsilik beklemeden yasam boyu varliklariyla bize güç veren, sefkat ve sevgisini bizden esirgemeyen babalarimiz, gelecege hazirlanmamiz ve sosyal hayata atilmamiz konusunda önemli yer tutar” diyen Baskan Akman, "Her sartta bize destek olan ve tüm zorluklarla mücadele etmeyi ögreten basta sehitlerimizin babalari olmak üzere tüm babalarimizin ’Babalar Günü’nü tebrik ediyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA