Babalar Günü'ne Özel Zumba Ve Dans

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi, Babalar Günü’ne özel hazirladigi zumba ve dans ile babalar ve çocuklarina eglenceli saatler yasatti.

Babalar Günü'ne Özel Zumba Ve Dans
Kocaeli Büyüksehir Belediyesi Gebzesem’de yer alan Anne Sehir Merkezi Nilüfer’de 6-8 yas grubu çocuk üyelerin babalari ile katildigi Babalar Günü etkinligi gerçeklestirdi. Programda çocuklar babalari ile özel zumba ve dans yaptilar. Hem fiziksel hem de zihinsel gelisime katki saglayan zumba etkinliginde çocuklar hem çok eglendi, hem de babalari ile unutulmaz anlar yasadilar.

“Böyle duygu yasattiklari için herkese minnettariz”

Dört yildir Gebze’de oturdugunu ifade eden Sükrü Topçuoglu oglu Ömer Asaf ile katildigi etkinligin kendilerini memnun ettigini belirterek Büyüksehir’e tesekkür etti. Topçuoglu, “Bize Babalar Gününde böyle duygu yasattiklari için herkese minnettariz. Ilk defa oglumla böyle bir programa katildim. Gayet eglenceli idi. Memnun kaldik. Tekrar olursa yine katiliriz. Çok tesekkür ediyoruz” dedi.



“Kizim ve ben çok mutlu olduk”

Programa kizi Duru Ikra Avci ile birlikte katilan baba Bilal Avci da, “Büyüksehir, bizlere sunmus oldugu bu etkinlikle bizleri çok onurlandirdi. Kizim ve ben çok mutlu olduk. Gebze’de böyle etkinliklerin olmasi hem çocuklarimiz açisindan hem de bizim açimizdan çok faydali oluyor. Beraber vakit geçirmemize vesile oluyor. Bu yüzden Kocaeli Büyüksehir Belediyesi’ne çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA