Özhan Ailesi Piknikte Eglenceye Doydu

Özhan Marketler Zinciri’nin çalisanlari ile her yil geleneksel olarak bir araya geldigi piknik keyifli dakikalara ev sahipligi yapti.

Özhan Ailesi Piknikte Eglenceye Doydu
Özhan Marketler Zinciri’nin her yil geleneksel olarak düzenledigi piknikte, bu sene de birbirinden keyifli anlar yasandi. Çalisanlariyla aralarindaki iliskiyi aile olarak tanimlayan Özhan Marketler Zinciri, yilin yorgunlugunu ve stresini de bu piknikle beraber atarak, yeni döneme yüksek motivasyonla hazirlandi. Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yesil alaninda bir araya gelen Özhan ailesi, ikramlar, danslar ve birbirinden güzel yarismalarla gönüllerince eglenerek güzel havanin tadini çikardi.

Piknige katilanlar, canli müzik esliginde oyunlar oynadi. Çuvalla Ziplama, Çilgin Berber, Balon Patlatma ve Bil Bakalim gibi heyecanli oyunlarin yaninda, yapilan çekilislerle hediyelere doyan Özhan ailesi çok keyifli anlar yasadi. Özhan personeli ve ailelerinin katildigi piknik eglencesinde çocuklar da unutulmadi. Çocuklar Bubble Baloncuk Show, Sihirbaz Gösterisi ve animatörler esliginde oyunlar oynayarak piknigin tadini çikardi.

Uzun yillardir emek vererek çalisan personele ödül ve plaket takdim edildi. Özhan’da çalisarak 30, 25, 20, 15, 10’uncu yillarini dolduran personele ödül töreniyle mutlu anlar yasatildi. Çesitli ikramlarla süren piknik, oyunlar ve yarismalarla renkli görüntülerin ardindan Izmir Marsi söylenerek son buldu.

Çalisanlarimizla beraber bir aileyiz

Piknikte konusan Özhan Marketler Zinciri Genel Müdürü Ibrahim Özhan, “Özhan Marketler Zinciri olarak çalisanlarimizla beraber büyük bir aileyiz. Aile anlayisini da yürütmekte kararliyiz. Özhan’in en önemli degerlerinden olan samimiyet duygusu çalisanlarimizla kurdugumuz bu bagdan geliyor. Aile birligimizi olusturan geleneksel hale getirdigimiz piknik etkinligimizde hep birlikte çok eglendik, tüm yilin yorgunlugunu attik. Katilan herkese tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA